AMD uyumlu RAM önerisi

armes

Centipat
Arkadaşlar kullandığım ekran kartı ASUS Prime B450M-K AMD B450 soket AM4 Ryzen™ DDR4 4400MHz(O.C) M.2 USB3.1 anakart.
Kullandığım RAM ise Crucial 8 GB Ballistix Sport LT gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC RAM.

Şimdi Cyberpunk çıkacağı için 8x2 yapmak istiyorum. Ama bendeki RAM'in aynısını nette bulamadım. Stokta yok. Uyumlu RAM nasıl alabilirim nelere dikkat etmek lazım?
Yakınımda Vatan PC var kasayı alıp gitsem yardım ederler mi? Ya da 250 450 arası uyumlu RAM tavsiyeniz var mı?

merhaba , ilk önce şuan ki kullandığınız ramin mhz si nedir biliyormsunuz ?
3000 mhz size benimde kullandığım corsair vengeance 8gb 3000 mhz cl16 önerebilirm gayette memnunum

Crucial 8 GB Ballistix Sport LT gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC RAM aynısını alacaksınız. Başka türlü değerlerine bakarak alıcaksınız. Ama en sağlıklısı aynısını almak.
aynısını bulamıyorum malesef
merhaba , ilk önce şuan ki kullandığınız ramin mhz si nedir biliyormsunuz ?
3000 mhz size benimde kullandığım corsair vengeance 8gb 3000 mhz cl16 önerebilirm gayette memnunum
uyumluluk sorunu yaşamam değil mi

aynısını bulamıyorum malesef

uyumluluk sorunu yaşamam değil mi
Aynısını büyük ihtimalle yurt dışında bulursun. Teknik özellikleri benzeyen başka tür ram alabilirsin de uyumsuzluk yaşama şansın var halen daha.

Biraz daha para biriktirip yeni 2 tane ram da alabilirsin, sanırım toplamı 600 - 580 TL eder.

bunu almayı düşünüyorum ?
Aynısını büyük ihtimalle yurt dışında bulursun. Teknik özellikleri benzeyen başka tür ram alabilirsin de uyumsuzluk yaşama şansın var halen daha.

Biraz daha para biriktirip yeni 2 tane ram da alabilirsin, sanırım toplamı 600 - 580 TL eder.
Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu mağazaya kasayı götürüp almayı düşünüyorum. sorun yaşarsam iade şansım da olabilir .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı