King_Casanova Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 22 23 Mart 2019 #11 Aghayev13 dedi: Arkadaşlar öyle diyor kardeşim, Ben sana bunun garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Tm da senin kardeşin ne diyor ? Çalışırmı çalışmazmı ?
Aghayev13 dedi: Arkadaşlar öyle diyor kardeşim, Ben sana bunun garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Tm da senin kardeşin ne diyor ? Çalışırmı çalışmazmı ?
Aghayev13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.720 Çözümler 4 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mart 2019 #12 King_Casanova dedi: Tm da senin kardeşin ne diyor ? Çalışırmı çalışmazmı ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim dedikte sana hitap ediyordum
King_Casanova dedi: Tm da senin kardeşin ne diyor ? Çalışırmı çalışmazmı ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim dedikte sana hitap ediyordum
King_Casanova Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 22 24 Mart 2019 #13 Aghayev13 dedi: Kardeşim dedikte sana hitap ediyordum Genişletmek için tıkla... Ok
camoka31 Kilopat Katılım 2 Kasım 2018 Mesajlar 263 Çözümler 6 24 Mart 2019 #14 Ramlerin çoğu işlemci ayırmaz ama bazı ramler Intel ya da AMD'ye özel oluyor. AMD'ye özel ramler Intel chipsetli anakartlarda çalışmaz.
Ramlerin çoğu işlemci ayırmaz ama bazı ramler Intel ya da AMD'ye özel oluyor. AMD'ye özel ramler Intel chipsetli anakartlarda çalışmaz.