1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Mart 2018 #1 AMD-V nasıl açılır? Anakart AB350M G3. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Çözüm Recep Baltaş 25 Haziran 2021 AMD-V, AMD'nin sanallaştırma teknolojisidir. İşletim sistemi içinde başka işletim sistemi (Android Emülatör?) çalıştırılmasını mümkün kılar. AMD-V açmak için: BIOS'a giriğn. Buradan M.I.T. sekmesine gelin. Advanced CPU Core Settings altında SVM Mode ayarını Enabled yapın.
AMD-V, AMD'nin sanallaştırma teknolojisidir. İşletim sistemi içinde başka işletim sistemi (Android Emülatör?) çalıştırılmasını mümkün kılar. AMD-V açmak için: BIOS'a giriğn. Buradan M.I.T. sekmesine gelin. Advanced CPU Core Settings altında SVM Mode ayarını Enabled yapın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #2 AMD-V, AMD'nin sanallaştırma teknolojisidir. İşletim sistemi içinde başka işletim sistemi (Android Emülatör?) çalıştırılmasını mümkün kılar. AMD-V açmak için: BIOS'a giriğn. Buradan M.I.T. sekmesine gelin. Advanced CPU Core Settings altında SVM Mode ayarını Enabled yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
AMD-V, AMD'nin sanallaştırma teknolojisidir. İşletim sistemi içinde başka işletim sistemi (Android Emülatör?) çalıştırılmasını mümkün kılar. AMD-V açmak için: BIOS'a giriğn. Buradan M.I.T. sekmesine gelin. Advanced CPU Core Settings altında SVM Mode ayarını Enabled yapın.