AMD ve 64 Bit İşlemci Teknolojileri konulu ödev

Daha fazla  
Merhaba, ben 9. sınıfa gidiyorum. Seçmeli bilgisayar dersimiz var. Hoca bize 50 slaytlık bir performans ödevi verdi. Bana da başlıktaki konuyu verdi. Kafa ayarı'nı izleyerek ve internette araştırarak yapmaya başladım ancak sizin de bilginize ihtiyacım var. Ödevime neler eklemeliyim?

AMD ve 64-bit diyince aklıma direk Athlon 64 geldi. Bunun ile ilgili birşeyler yapabilirsin. Son kullanıcıya sunulan ilk 64-bit işlemci filan...
Onları yazdım zaten. Ama 5 slayt falan tuttu, hoca sınır olarak 50 slayt dedi. 45 slaytı nasıl doldurucam diye düşünüyorum.

64 Bit'le ilgili 44 tane resim bulabileceğimi sanmıyorum :D

HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka bir fikri olan var mı?

@Recep Baltaş

Farklı farklı markaların, farklı farklı platformlar için ürettiği 64 Bit işlemcilerin resimlerini koydum ama daha 28 slayt oldu :D

Bunlardan güzel bilgiler çıkarırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlardan güzel bilgiler çıkarırsın.

Her ikisine de izlemiştim zaten. Burada 64 Bit'ten bahsetmiyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı