S Serkan Korkmaz Kilopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2016 #1 Şu ekran kartı ve işlemcilerden çok iyi anlayan varsa yardımcı olur mu? İşlemcide oyun için amd mi yoksa intel mi? Ekran kartında oyun için nvidia mı, amd mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2016
Şu ekran kartı ve işlemcilerden çok iyi anlayan varsa yardımcı olur mu? İşlemcide oyun için amd mi yoksa intel mi? Ekran kartında oyun için nvidia mı, amd mi?
AhmetSıvrı35 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #2 INTEL'in tek çekirdeği güçlü lakin AMD'nin tek çekirdeği güçlü değil onlarca fark arasından bir tanesini söyledim .
INTEL'in tek çekirdeği güçlü lakin AMD'nin tek çekirdeği güçlü değil onlarca fark arasından bir tanesini söyledim .
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2016 #3 Nvdia sürekli güncel sürücüler çıkartır. Az güç tüketir özellikle de 1080'i görünce şok oldum aşırı düşük
Nvdia sürekli güncel sürücüler çıkartır. Az güç tüketir özellikle de 1080'i görünce şok oldum aşırı düşük