K Kerem Yağmur Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 5 Yer K.K.T.C\Lefkoşa Daha fazla Meslek Fotoğrafçılık 12 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar ikinci el dökük bir kasa alıp geliştirmeyi planlıyorum Sağlam bir anakart lazım bana paraya kıyıp alacam ilk defa Güçlü ekran kartı, RAM, Harddiskler takacağım. Bayağı sağlam olması lazım, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..
Arkadaşlar ikinci el dökük bir kasa alıp geliştirmeyi planlıyorum Sağlam bir anakart lazım bana paraya kıyıp alacam ilk defa Güçlü ekran kartı, RAM, Harddiskler takacağım. Bayağı sağlam olması lazım, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #2 Bütçe ne kadar? Hangi işlemciye uygun anakart istiyorsun?
K Kerem Yağmur Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 5 Yer K.K.T.C\Lefkoşa Daha fazla Meslek Fotoğrafçılık 12 Ağustos 2013 #3 AMD ve İntel için İkisinden biri Aşırı sağlam ve uygun fiyata olsun yeter Aslında fiyat fark etmez bana girecek giren
AMD ve İntel için İkisinden biri Aşırı sağlam ve uygun fiyata olsun yeter Aslında fiyat fark etmez bana girecek giren
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #4 MSI Z77A-G43 öneririm.