C Cyber Knight Hectopat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 4 25 Kasım 2013 #1 Amd ile Nvidia arasında grafik kalitesi farkı var diye duydum. Diyorlarki Amd (Ati) hızlı Nvidia kaliteli grafik sağlıyor bu doğru mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.
Amd ile Nvidia arasında grafik kalitesi farkı var diye duydum. Diyorlarki Amd (Ati) hızlı Nvidia kaliteli grafik sağlıyor bu doğru mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.
M Mert Ercan Ziyaretçi 25 Kasım 2013 #2 Kimden duyduysan o kişiyi bir doktora götürmelisin. Görüldüğü gibi Sis ve Ağaç üzerindeki gölgelerin pozisyonu dışında (ki bunlar oyun içi elementler) hiçbir fark yoktur. Sadece TXAA, PhysX, TressFX gibi firmaya özel elementler yüzünden farklar oluşabilir.
Kimden duyduysan o kişiyi bir doktora götürmelisin. Görüldüğü gibi Sis ve Ağaç üzerindeki gölgelerin pozisyonu dışında (ki bunlar oyun içi elementler) hiçbir fark yoktur. Sadece TXAA, PhysX, TressFX gibi firmaya özel elementler yüzünden farklar oluşabilir.
G Gamiurams Ziyaretçi 25 Kasım 2013 #3 Kaliteler aynıdır. Sadece ekran kartının özelliklerine göre bazı değişiklikler gözlemlenebilir. Sis, patlamalar vs. gibi.
Kaliteler aynıdır. Sadece ekran kartının özelliklerine göre bazı değişiklikler gözlemlenebilir. Sis, patlamalar vs. gibi.
C Can Soylu Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 154 Yer Marsilya/Fransa Daha fazla Meslek Yazilimci olmaya calisiyorum. 25 Kasım 2013 #4 Benim suana kadar gordugum tek fark PhysX den cikan acayip , uçuk kaçik kıvılcımlar.