AMD ve NVIDIA GPU'lu sistemde "Radeon yazılımı uyarısı"

Mxpyma

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
NVIDIA'da sürücüler indi. Daha önceden AMD driverları inikti fakat AMD driverları açılmıyor. 2X RTX 3060 Ti, 1 tane RX 570 takılı (mining rig), LoL miner kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 43
DDU ile AMD sürücünüzü kaldırıp tekrar dener misiniz?

DDU dediğiniz NVIDIA mı acaba?

Yok. Bu bir sürücü kaldırma aracı. AMD ve NVIDIA sürücülerini rahatça temizlemenize yarar.

Her 2sinidemi sileyim şu anda NVIDIA'yı siliyorum AMD yide sileyim mi sildikten sonra 2'sini de geri yükleyip denedikten sonra olmazsa başka ne yapabilirim?

Merhabalar, sorununuz AMD yazılımı ile Windows'ta halihazırda kurulu olan driverın uyuşmamasından kaynaklıdır. DDU ile kaldırmanızı tavsiye ederim ancak dilerseniz sadece yazılımı kaldırıp bu adres üzerinden son sürüm AMD Radeon Software'i kurabilirsiniz.

Şu anda yapıyorum teşekkür ederim işe yaramazsa başka bir yöntem var mı?

Yok. Bu bir sürücü kaldırma aracı. AMD ve NVIDIA sürücülerini rahatça temizlemenize yarar.

Denedim MSI Afterburner burnur görüyor fakat bir arayar falan yapılmıyor ayrıyeten mining programıda mining e sokmuyor yani aynı hata tekrardan.

Son düzenleme:
Eğer işe yaramazsa büyük ihtimalle Windows Update'den ötürü yaramaz, driver güncellemesi yapabilir otomatik kafasına göre Update'i kapatıp tekrar manuel bir driver yazılımı kurmanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Aygıt yöneticisinde RX 570'in yanında uyarı işareti var ve MSI Afterburner hâlâ mi işlem yapmama izim vermiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…