AMD ve NVIDIA kartlar beraber kullanılabilir mi?

İlk başta "Google" ile "Hybrid PhysX" yazıp arayın
Bahsettiğim olay çalışıyor.
İlk mesajımda, "İşinize yarayabilir mi? Bilmiyorum. " diye boşuna yazmadım
Benim "Live For Speed" oyununda işime yarıyordu.

@R-vizyon bey, ama buradaki durum farklı. Dahili GPU ve harici GPU'nun aynı sistemde aktif olmasıyla 2 dahili GPU'nun aktif olması farklı bir şey. Büyük ihtimalle oyunlarda dahili, masaüstünde harici GPU çalışıyor. Ortak çalıştıklarını zannetmiyorum.

Çalışmıyor değil, sadece dahili GPU şu an için aktif değil. Gözünüzden kaçmamış.
Diğer monitörümü sistemden çıkardığım için ayarları değiştirmiştim. Sistem masa üstü, ikiside dahili değil. Biri dahili biri harici ekran kartı. Hybrid PhysX LFS oyununda dediğim gibi çalışmaktadır.

Eski hali.

Yeni hali.

Ekleme: @Nieagerams

Düzeltmedir. Yanlış bilgilendirme yapmışım gibi olmuş LFS de çalışıyor dediğim iki monitör ile iki ekran kartı farklı çalışıyor. Ancak, ben bir tarafta HD 8370D ile video izleyip, diğer yanda GT 630 ile LFS oynuyordum Üst mesajda yanlış yazmışım.
Bu olay "PhysX" destekli oyunlarda çalışmaktadır. Orada bir sıkıntı yok

Tek başına GT 630 çalışırken.

GT 630 ve HD 8370D beraber çalışırken.

Son düzenleme:
Hayır. Böyle bir şey mümkün değil.

@Jira, ilk mesajda olayı özetlemiş.

Konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm için "PhysX" örneğini verdim. Kartların birlikte çalışmadıklarını biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…