AMD ve sorunlu 20.8.X sürücüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Mersin
20.8.X sürücüsü bayağı sıkıntılı bir sürüm. Kendi sistemimde reset atma sorununa yol açmıştı, az önce de PES 21'de beyaz ekranda kalma soruna şahit oldum. AMD ekran kartı almamak için geçerli bir sebep şu sürücü sorunları. Adamlar bir sürücü çıkartıyor, sisteme reset attırıyor, şaka gibi. Acaba AMD ne zaman sürücü çıkartmayı öğrenecek, çok merak ediyorum doğrusu.

Öylesine paylaşmak istedim

AMD ekran kartı kullanıyorsanız sürücü güncellemeyin, şaka bir yana sürekli WHQL sürüm kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamıyorum. En son sürücü kuracağım derken genelde pişman ediyor sağ olsun AMD. Zamanla driver hatalarını çözer diyorduk ama 1 sene geçti hala aynı devam ediyor. Beklenilenden daha uzun sürecek belli ki.

Bende sorunsuz çalışıyor.

Beyler Intel işlemci alın, AMD işlemci almayın. Intel işlemci gerçek görüntüler veriyor. AMD vermiyor.
NVIDIA ekran kartı alın, çok iyi render yapar.

Sürücü kolay kolay reset attırmaz dostum sisteminde stabiliteyi bozan bir parça var PSU, RAM, SSD her şey olabilir. Oyun esnasında stabilite bozulursa da ATI sürücü dosyası göçer ve hata yapar.

Bende sorunsuz çalışıyor.

Beyler Intel işlemci alın, AMD işlemci almayın. Intel işlemci gerçek görüntüler veriyor. AMD vermiyor.
NVIDIA ekran kartı alın, çok iyi render yapar.
Sizde sorunsuz çalışabilir genel olarak çok kişinin başı ağrıdı. Buna ben de dahil. Okuduysanız adamların yaptığı sürücü yüzünden sistemim reset atmaya başlamıştı.

Biz burada Intel işlemci falan demedik. AMD işlemci sorunlu da demedik. Nvidia alın da demedik. Gereksiz yorum atıp tartışma yaratmaya mı geldiniz? O zaman güle güle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…