AMD ve sorunlu 20.8.X sürücüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMD'de tek sıkıntı yaşamayan kişi benim sanırım. 5700XT Gaming OC kullanıyorum, 75 (belki 76) dereceyi geçmedi. 20.4.X, 20.7.2, 20.8.3 sürümlerini denedim siyah ekran yok.
Ben de sorun yaşamıyorum. Sapphire RX 590 kullanıyorum. Özel fan ayarım ile 63 dereceyi geçmiyor. Müthiş soğutması var. Driver yönünden sorun yaşadım onu da WHQL yükleyerek çözdüm. Gayet memnunum. 6000 Serisi ucuz olursa yine de alırım. Ben tüketiciyim hangisi benim için daha ucuz daha verimli olursa onu alırım.

Sürücü kolay kolay reset attırmaz dostum. sisteminde stabiliteyi bozan bir parça var. PSU, RAM, SSD her şey olabilir. Oyun esnasında stabilite bozulursa da ATI sürücü dosyası göçer ve hata yapar.
Konuyu okumuyorsunuz belli. 20.4.2 sürücüsüne geçince sorunum düzelmişti.

Eğer sürücü aligoritması yani sürücünün kodlaması direkmen sorunlu olduğu için reset attırıyor olsaydı; söylediğim gibi başka bir parçanın ya da ekran kartının bir arızası ya da farklı bir stabilite gizli açık yetersizlik uyumsuzluk durumu haricen, o zaman istisnasız aynı sürücüyü kullanan aynı çip taşıyan bütün kartlarda aynı uygulamada aynı sorunlar olmalıydı.

@Jarex Donanımım sorunlu değil. Neden anlatamıyorum? Donanımım sorunlu değil.

AMD sürücü yapmayı bilmiyorsa benim bilgisayarım mı sorunlu oluyor? O konuma da gelip ''Çöp Aerocool yüzünden'' yazmıştınız ve haksız çıktınız. Gereksiz mesaj diye raporladığımda mesajınız da kaldırılmıştı.

Eğer ekran kartım arızalı olsa sürekli problem çıkartır. Sürücü problemli ki sürücüyü değiştirdiğimde sorunum kalmadı. Hala inatla benim bilgisayarımı sorunlu çıkartmayı bırakın artık. Hiçbir yararı yok şu yazdıklarınızın. Ben sorunumu sürücü değiştirerek çözdüm, daha ne inatla sorun o değil diyorsunuz. Sorun ÇÖ-ZÜL-DÜ.

20.4.2 sürümü gayet stabil. Benimde çoğu sorunum çözülmüştü. Sadece 20.7.2 sürümünde siyah ekran sorunları yaşıyordum. WHQL driver yüklemek, en iyi seçenek bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…