AMD Vega 11 çökme sorunu

RthRoL0vr

Centipat
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda şu anda Ryzen 5 3400G ve Vega 11 bulunmakta. Oyunlarda çoğunlukla oyunlarla birlikte adrenalin yazılımı da çöküyor, DDU ile driverları silip tekrar yükledim düzelmedi. OCCT'den test yaptım crash aldım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yakında yeni bir ekran kartı alacağım, o zaman çözülür mü?
Arkadaşlar Power testi yapınca hata alıyorum.
Sorun PSU'dan kaynaklanıyor olabilir mi?
Adrenalin de de GPU sürekli 0 ve 100 arası ani inip çıkmalar gösteriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    54,3 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_10.png
    44 KB · Görüntüleme: 88

PSU yetersiz. Kaç Watt ve markası ne.

FSP Hyper k 600W yetersiz olacağını sanmıyorum.

Bozuk olabilir mi?

Markası iyi ondan olacağını sanmam, anakartında 8tane pin girişi olmalı CPU fanının oralarda ben oradan şüpheleniyorum yeterince güç alamadığı için çöküyor. Onları çıkarıp geri takmayı dene sonrasında BIOS pilini çıkar 5dakika bekleyip geri tak.

Deneyeceğim, denedikten sonra yazarım.

Maalesef düzelmedi.
Arkadaşlar hala düzelmedi ve 5 dakika kadar önce tekrar aynı sıkıntı yaşandı.
Arkadaşlar yardımcı olan kimse çıkmadı bir süre daha devam ettiği için bende sinirlenip bıçağı kasaya sapladım bir bilgisayarcı olarak aranızdan ayrılıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_24.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_31.png
    74,3 KB · Görüntüleme: 44

Aynı sorun bende var hayattan soğuttu beni ne yaparsam yapayım çözemedim en sonunda alacağım kasayı aşağıya fırlatacağım bilgisayarcıya bile götürdüm kimse yapamadı nasıl bir sorunmuş bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…