AlihanTR/01 Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 193 6 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi AMD'nin ekran kartı sürücüsünün menüsünde video bölümü var. O bölüm ne işe yarıyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2018
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi AMD'nin ekran kartı sürücüsünün menüsünde video bölümü var. O bölüm ne işe yarıyor ?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 6 Eylül 2018 #2 AlihanTR/01 dedi: Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi AMD'nin ekran kartı sürücüsünün menüsünde video bölümü var. O bölüm ne işe yarıyor ? Genişletmek için tıkla... Hani nerede resim? Ben resim falan görmüyorum.
AlihanTR/01 dedi: Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi AMD'nin ekran kartı sürücüsünün menüsünde video bölümü var. O bölüm ne işe yarıyor ? Genişletmek için tıkla... Hani nerede resim? Ben resim falan görmüyorum.
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 6 Eylül 2018 #3 Legendd dedi: Hani nerede resim? Ben resim falan görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir şekilde istemek zor mu?
Legendd dedi: Hani nerede resim? Ben resim falan görmüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir şekilde istemek zor mu?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 6 Eylül 2018 #4 WretSS dedi: Düzgün bir şekilde istemek zor mu? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey istemedim. Neyin kafasını yaşıyorsun?
WretSS dedi: Düzgün bir şekilde istemek zor mu? Genişletmek için tıkla... Ben bir şey istemedim. Neyin kafasını yaşıyorsun?