l3y Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 AMD'nin video kayıt programı Launcher'ları kayıt almıyor. Özel bir ayar olduğunu duydum. Bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Kısacası ekran kartı video programı Minecraft'ı kayıt altına almıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023
AMD'nin video kayıt programı Launcher'ları kayıt almıyor. Özel bir ayar olduğunu duydum. Bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Kısacası ekran kartı video programı Minecraft'ı kayıt altına almıyor.
Atewalz Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #2 Crack Minecraft ise kaydetmez.
TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 Oyun içinde alt+r ile açınca kaydetmiyor mu? Radeon Center kullanmayali bayağı uzun zaman oluyor.
Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 TinyGamer dedi: Oyun içinde alt+r ile açınca kaydetmiyor mu? Radeon Center kullanmayali bayağı uzun zaman oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama hocam olmuyor?
TinyGamer dedi: Oyun içinde alt+r ile açınca kaydetmiyor mu? Radeon Center kullanmayali bayağı uzun zaman oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama hocam olmuyor?