AMD Vision Control Center indirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Öncelikle Casper laptobum var. Ve güç tasarrufluda çalışıyor. Yüksek performansa almak için AMD Vision Control Center indirmem lazımmış. Nerden nasıl indirebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç tasarrufluda çalışıyorsa sadece pilde mi çalışıyor yoksa prize takılı mı? Benim laptop da Casper fakat alırken vardı bu program masaüstünde sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır vardır. Eğer ki yoksa Amd nin sitesinden indirebilirsin.

Benimde eskiden öyleydi . Recovery ile format attım windows kurmadı. Bilgisayarcı format attı ve yüklememiş. Link atabiliyorsanız atar mısınız ? Ben bir türlü yapamadım .

download from Guru3D.com
Buyrun deneyin inşallah işinizi görür, işinizi görürse buraya yazarsanız sevirim.
Not: Test etmedim virüs var mı yok mu bilmiyorum, virüs varsa sorumluluk bana ait değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitede işler inaşallah ve maşallah ile yürümüyor. Kafanıza göre sürücü tavsiyesi yapamazsınız. Hele ki ekran kartı modelini bilmeden 2011 tarihli sürücü tavsiyesi hiç yapamazsınız. Kural 22 gereği 1 gün ceza.

Virüs varsa da sorumluluk kabul etmiyorum ne demek? Virüslü linki verdim ama bulaşırsa bana ne mi diyorsunuz?

Konuyu açan arkadaşa da 1 gün ceza. Aynı konudan neden ikinci defa açıyorsunuz? Bi ayrıcalığınız mı var?

https://www.technopat.net/forum/diz...amd-ekran-karti-guc-tasarruflu-calisiyor.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…