bernardosilva Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Güç, ısınma gibi değil de bir programa karşı uyumluluk gibi bir markanın diğerine üstünlüğü var mı? Mesela AMD/Intel işlemciler X programda hata veriyor gibi.
Güç, ısınma gibi değil de bir programa karşı uyumluluk gibi bir markanın diğerine üstünlüğü var mı? Mesela AMD/Intel işlemciler X programda hata veriyor gibi.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 8 Ağustos 2021 #2 Böyle bir yorum yapmak mümkün değil. İsterseniz modelleri karşılaştırabiliriz.
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Bence AMD daha iyi ama Intel'in bir profeamda soeun cikaracagini sanmiyorum Linux kullaniyorsan AMD daha iyi AMD de Intel de kullandim AMD iyi ya.
Bence AMD daha iyi ama Intel'in bir profeamda soeun cikaracagini sanmiyorum Linux kullaniyorsan AMD daha iyi AMD de Intel de kullandim AMD iyi ya.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 AMD, Android Studio için yüklenen emülatorde sorun çıkarıyordu. Ek ayar yapmak lazımdı. Son sürümler nasıldır bilmiyorum.
AMD, Android Studio için yüklenen emülatorde sorun çıkarıyordu. Ek ayar yapmak lazımdı. Son sürümler nasıldır bilmiyorum.
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #5 Oyunlarda ve programlama için Intel. Render gerektiren video edit vb işler için AMD.
bernardosilva Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 Gwynbleidd11 dedi: AMD, Android Studio için yüklenen emülatorde sorun çıkarıyordu. Ek ayar yapmak lazımdı. Son sürümler nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir yorum istemiştim. Teşekkürler. egoistpizza dedi: Böyle bir yorum yapmak mümkün değil. İsterseniz modelleri karşılaştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Modellerle pek ilgisi yok sorduğum sorunun. Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Gwynbleidd11 dedi: AMD, Android Studio için yüklenen emülatorde sorun çıkarıyordu. Ek ayar yapmak lazımdı. Son sürümler nasıldır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir yorum istemiştim. Teşekkürler. egoistpizza dedi: Böyle bir yorum yapmak mümkün değil. İsterseniz modelleri karşılaştırabiliriz. Genişletmek için tıkla... Modellerle pek ilgisi yok sorduğum sorunun.