AMD ve Nvidia arasında nasıl bir fark vardır? Yani hız, performans ya da ısınma ısınmama gibi farkları sormuyorum. Ben daha çok grafik değerleri açısından sormak istiyorum. AMD'nin bazı oyunları desteklemediği söyleniyor ama ne açıdan desteklemiyor, yani hiç mi açmıyor yoksa oyundaki bazı yerler Nvidia'dakinden farklı mı gözüküyor?
Oyunu açmama gibi bir durum değil de bazı oyunlar Nvidia bazı oyunlar AMD tabanlı grafik kullandıklarından o kartlarla daha iyi sonuçlar verebiliyorlar. Oyunun açılış ekranında firmanın logosu çıkar mesela. Güç performans olarak markaya modele göre tabi değişiklikler var ama güncel olan modellerde her ikiside oyunları sağlayabildikleri performans kadar açar tabiki.
Oyunu açmama gibi bir durum değil de bazı oyunlar Nvidia bazı oyunlar AMD tabanlı grafik kullandıklarından o kartlarla daha iyi sonuçlar verebiliyorlar. Oyunun açılış ekranında firmanın logosu çıkar mesela. Güç performans olarak markaya modele göre tabi değişiklikler var ama güncel olan modellerde her ikiside oyunları sağlayabildikleri performans kadar açar tabiki.
Birinin fiyatı iyidir diğerinde PhysX desteği vardır. Birinde G-Sync var diğerinde Freesync var. Yani karakteristik özellikleri farklı tabi. Ama birini aldın diye bazı oyunları hiç oynayamayacaksın diye bir şey yok.
En güzel teşekkür Beğen butonuna basmaktır unutma