AMD vs NVIDIA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Sizce bu iki markadan hangisi daha kaliteli?
Ekran kartı kısmında kesinlikle Nvidia. Aksini iddia eden olmaz herhalde. AMD fiyat performans olabilir ancak performans kısmı, sorun yaşamadan kullanırsanız geçerli olur

Bence de ama ben hiç siyah ekran, Driver hatası falan almadım. O yüzden AMD’den memnunum. Sıcaklık konusunda haklısınız. Ben RX 570 ile GTA 5’de 60 dereceyi görmedim.

Düşük bütçe için AMD.
İkinci el düşük bütçe için AMD.
Orta bütçe için Nvidia ve AMD.
İkinci el orta bütçe için Nvidia ve AMD.
Yüksek bütçe Nvidia.
İkinci el yüksek bütçe için AMD.

Düşük bütçede AMD: RX 560, RX 570, RX 460
Orta bütçede NVIDIA ve AMD: 1650 Super, 5500XT 8GB, 1660
Yüksek bütçede NVIDIA: 2070 Super, 2080 Super vesaire.
Bana göre böyle.
Bu en iyi cevap olarak işaretlenebilir, Karahanlı görüşünü takdir ediyor.

Merhaba arkadaşlar. Sizce bu iki markadan hangisi daha kaliteli?

Eskiden AMD de sikintilar vardı. Kartlari yanıyordu hep milletin. Fakat eskisi gibi degil artik. Nvidia ise her zaman iyiydi. Şimdi AMD de çok iyi konumdadır. Zaten oyunlar için AMD iyidir. Tam bir F/P ürünüdür. Nvidia ise daha çok büyük projeler (muhendisler) için kullanılır ama oyun içinde kullanılıyor.

Sağ olun. @kino da bana AMD tavsiye etmişti. Sizce hangi sistem daha çok FPS verebilir özellikle Battlefield'da?
Battlefield Online bildiğim kadarıyla işlemciye yüklenen bir oyun. Benim kararım R5 3600 ve GTX1660 Super yönünde kesinlikle.

Battlefield Online bildiğim kadarıyla işlemciye yüklenen bir oyun. Benim kararım R5 3600 ve GTX1660 Super yönünde kesinlikle.
Ama AMD kartla daha iyi performans veriyormuş BF? (Her oyunun bir markada daha fazla performans verme durumu.) Çok kararsızım, fiyatları aynı. 3600 alırsam soğutucu da almam gerekecek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…