E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 547 3 Kasım 2020 #1 RX 570 ekran kartına sahibim. AMD Virtual Super ResolutionTeknolojisini nereden açacağım? AMD Radeon Software'de bulamadım. Driverlerim güncel. Kartım destekliyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
RX 570 ekran kartına sahibim. AMD Virtual Super ResolutionTeknolojisini nereden açacağım? AMD Radeon Software'de bulamadım. Driverlerim güncel. Kartım destekliyor diye biliyorum.
H hayallerim var Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 361 Çözümler 1 3 Kasım 2020 #2 Eren.Bayram. dedi: RX 570 ekran kartına sahibim. AMD Virtual Super ResolutionTeknolojisini nereden açacağım? AMD Radeon Software'de bulamadım. Driverlerim güncel. Kartım destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tık yapıp Radeon Software'e gir sonra sağdaki çan işaretinin yanında çark işaretine bas oradan sol üstteki ekrana bas orada görürsün.
Eren.Bayram. dedi: RX 570 ekran kartına sahibim. AMD Virtual Super ResolutionTeknolojisini nereden açacağım? AMD Radeon Software'de bulamadım. Driverlerim güncel. Kartım destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tık yapıp Radeon Software'e gir sonra sağdaki çan işaretinin yanında çark işaretine bas oradan sol üstteki ekrana bas orada görürsün.
E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 547 3 Kasım 2020 #3 hayallerim var dedi: Masaüstünde sağ tık yapıp Radeon Software'e gir sonra sağdaki çan işaretinin yanında çark işaretine bas oradan sol üstteki ekrana bas orada görürsün. Genişletmek için tıkla... bulamadım discord RevenGeess#5213 eklermisin . yardım edebilirmisin?
hayallerim var dedi: Masaüstünde sağ tık yapıp Radeon Software'e gir sonra sağdaki çan işaretinin yanında çark işaretine bas oradan sol üstteki ekrana bas orada görürsün. Genişletmek için tıkla... bulamadım discord RevenGeess#5213 eklermisin . yardım edebilirmisin?