Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #1 Evet, anlamadığım halde bilgisayarı normal kapattım. 30 dakika geçtikten sonra açtım, açtıktan sonra bildirim sekmesinde WattMan hatası yazıyordu ama görünürde bir olay yok, ilginç. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2019
Evet, anlamadığım halde bilgisayarı normal kapattım. 30 dakika geçtikten sonra açtım, açtıktan sonra bildirim sekmesinde WattMan hatası yazıyordu ama görünürde bir olay yok, ilginç.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2019 #2 Hatanın neden kaynaklı olduğuna dair bir şey yazıyor mu yoksa sadece hata mı yazıyor?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Ekim 2019 #3 Olur öyle arada, bir sorun yoksa dikkate almayın.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #4 Elekrono dedi: Hatanın neden kaynaklı olduğuna dair bir şey yazıyor mu yoksa sadece hata mı yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece hata yazıyor Olay Görüntüleyicisinde birşeyde yazmıyor.
Elekrono dedi: Hatanın neden kaynaklı olduğuna dair bir şey yazıyor mu yoksa sadece hata mı yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece hata yazıyor Olay Görüntüleyicisinde birşeyde yazmıyor.