AMD WattMan hatası, oyunda reset atma için çözüm

muhammettt

Picopat
Ben bunun acısını çok çektim ekran kartını kırma noktasına bile geldim. Bu sorun Windows ve AMD dosyaları ve sürücüleri arasında bir çakışma yaşıyor yazılımsal yani şimdi.
1 Adım: Windows arama yerine giriyorsunuz: Hizmetler= Windows Update yazısını görüp sağ tıklayıp durdur diyorsunuz.

2 Adım: Güç şeçeneklerine girip = ve oradan ek güç ayarlarına girip = sol üste güç düğmelerinin yapacaklarını seçin tıklayıp =şu anda kullanılmayan ayarları değiştiri tıklayıp aşağıda hızlı başlatmayı aç yazacaktır ve onu etkisiz hale getiriyorsunuz.

3 Adım: DDU kurup ve açtıktan sonra ekran kartı diyorsunuz ve tüm sürücüleri silecektir ve daha sonra kendine reset atacaktır.

4 Adım: AMD Radeon tekrar yüklüyorsunuz, sizin için önerilen Radeon sürücüsünü yükliceksiniz yani.
Recommended driver yazanı yükleyin.

Ben sorunu böyle hallettim size de yardımcı olduysam ne mutlu bana. Sapphire RX 570 8 GB OC kullanıcısıyım, bu sorun benim çok uzun uğraş sonucu voltaj düşürme benzeri şeylerle çok uğraştım ama sonunda hallettim. İnşallah sizde bende böyle durumlarla karşılaşmayıp güzel FPS'ler kasarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…