AMD WattMan uyarısının sebebi nedir?

GTX 1660 bulursan kaçırma, ancak atılan her teste güvenme kendin gidip test et.

Bulunduğum şehirde 2.el ilan adamakıllı yok. Mecbur başka şehirden alıyorum öyle olunca da uğraştırıp duruyorlar.

Hocam driver güncelledim. Oyunu bu sefer bi 5-6 dakika oynattı. Sonrasında ekran kahverengi oldu dıııııttt diye ses çıkmaya başladı. @361370

Son düzenleme:
İade et hiç dokunma bile.
Ayar falan yaptım bakalım çok geç. Şimdi oyuna tekrar gireceğim

Fan hızını falan ayarladım oyunu baya güzel oynattı. 20 dakika sonrasında yine wattman hatası yedim. Birkaç ayar daha yapacağım eğer yine aynı şey olursa iade ederim. 2 gün sürem var daha.

Fan hızını falan ayarladım oyunu baya güzel oynattı. 20 dakika sonrasında yine wattman hatası yedim. Birkaç ayar daha yapacağım eğer yine aynı şey olursa iade ederim. 2 gün sürem var daha.
Hocam size de etiket atıyorum kusuruma bakmayın. Aklıma şey takıldı. Ben HDMI VGA dönüştürücü kullanıyorum onunla bir alakası var mıdır bu hatanın? @361370

Son düzenleme:
Ayar falan yaptım bakalım çok geç. Şimdi oyuna tekrar gireceğim.

Fan hızını falan ayarladım oyunu bayağı güzel oynattı. 20 dakika sonrasında yine WattMan hatası yedim. Birkaç ayar daha yapacağım eğer yine aynı şey olursa iade ederim. 2 gün sürem var daha.

Hocam size de etiket atıyorum kusuruma bakmayın. Aklıma şey takıldı. Ben HDMI VGA dönüştürücü kullanıyorum onunla bir alakası var mıdır bu hatanın? @361370

Maalesef bununla bir alakası yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı