AMD Wraith Max RGB 202 TL!

Hocam ses konusunda düşünceniz nedir? Bazı arkadaşlar sesli olarak çalıştığını söylüyor. Sizin düşünceniz nedir, çok fazla ses yapıyor mu?

5600, 5600X ile kullanırsanız tabii ki ses yapacaktır çünkü ısınacağı için yüksek devirde döner.
Ben Ryzen 5 1600 AF ile kullanıyorum hep 1000-1200 devirde dönüyor sesi duyulmuyor. En fazla R5 3600 ile kullanılmalı bu soğutma. Tabii eğer sessizlik isteniyorsa. Yoksa 5600X'e bile yetecektir. Hangi işlemci için alacaksınız?

Arkadaşlar indirim konusunu hortlatıyorsunuz ve tekrar konu yukarı çıkıyor, millet indirim var sanıp linke basıyor. Sorularınızı konu açıp sorsanız ve etiket atsanız nasıl fikir? @furkansama @berat3636
Kendi açtığım bir konu var ve orada yeterli yorum alamadım. Konuları araştırıyorum ve kullanan arkadaşlara soruyorum.
Soğutucuyu Ryzen 3 3300x ile kullanmayı düşünüyorum.

Kendi açtığım bir konu var ve orada yeterli yorum alamadım. Konuları araştırıyorum ve kullanan arkadaşlara soruyorum.

Soğutucuyu Ryzen 3 3300X ile kullanmayı düşünüyorum.

Rahatlıkla yetecektir ve sessiz olacaktır.

5600X ile sessiz kullanmak imkansız. Ben 1600 AF ile şu an oyundayım ve tam şu an 48 derece. Tam yükte ise 58 dereceyi geçmiyor ve yine sesi yok. Bu arada overclock yapacaksanız ve sessizlik istiyorsanız kesinlikle almayın. 1600 AF ile overclock yaptım ve 74 dereceyi gördü ve 3800 devirde sağır oluyorum. Overclock için kesinlikle sıvı soğutma ya da kule tipi alın ama stok halde sessiz bir şekilde 3600 ile, sesli olsa da 5600X ile de kullanılabilir. Sizin işlemciniz benim işlemciden oyun performansında biraz daha güçlü ama çekirdek sayısı az olduğu için ve 7 nm olduğu için neredeyse aynı diyebiliriz. Rahatlıkla alabilirsiniz ses yapmaz.

Benim gibi görselliğe önem veriyorsanız Wraith Prism. Çok da önemli değil aşırı sessiz olsun diyorsanız T6 alabilirsiniz. Bu arada T6 gibi bir kule tipi alırsanız ve kasa fanlarınız iyise işlemci fanını BIOS'tan durdurarak kullanabilirsiniz ısınmaz. Çok güçsüz işlemciler bunlar

@berat3636 arkadaş 3100'ü satıp 3300X takmayı planlıyor sanıyorum. 3300X biraz daha agresif bu konularda performansı da ona göre önemli derecede yüksek, kullandığımdan biliyorum. Hazır uygun fiyata stoklara geri dönmüşken küçük bütçesi olan 3100, 1600 AF vb. kullanıcıları için değerli bir yükseltme olacaktır. Tek farkı bir tık ısınabiliyor olması.

Hocam kasamın hava akışı oldukça iyi. Ön tarafta 2 arka tarafta 1 ve üst kısımda da 1 Adet olmak üzere toplam da 4 adet fan bulunuyor. Ön ve arka fanlar Msı marka fanlar üst fan ise Arctic marka. Ayrıca kasamın ön tarafı tamamen mesh panel. Benim en büyük korkum ses. Çok fazla ses takıntım var. Görsellik isterim hoşuma gidiyor ama bir yandan de ses olur diye korkuyorum.
Evet, elimde ki 3100 satıp 3300x almayı düşünüyorum. Hazır stoklar varken üzerine biraz ekleyip ve güzel bir soğutucu ile kullanmak istiyorum.

@furkansama soğutucuyu kafana takma bütçenin yettiğini al geç, sen 3300X'ü almaya bak stoklarda ne kadar kalır belli olmaz 1,5 sene kayıptı. 4100/4500 gibi tenekelere de para verilmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…