Taha Şamil Akgöz Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 34 22 Haziran 2019 #1 AMD Wraith Max Soğutucum var LED'i sadece kırmızı yanıyordu RGB kablosunu taktım yeşil yanmaya başladı sonra çıkardım şimdi hiç yanmıyor RGB için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
AMD Wraith Max Soğutucum var LED'i sadece kırmızı yanıyordu RGB kablosunu taktım yeşil yanmaya başladı sonra çıkardım şimdi hiç yanmıyor RGB için ne yapmam lazım?
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 22 Haziran 2019 #2 RGB kablosunu geri takmanız lazım.
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #3 Anakartının rgb yönetici programını kurman lazım bir de
Taha Şamil Akgöz Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 34 22 Haziran 2019 #4 Gökenzi dedi: Anakartının rgb yönetici programını kurman lazım bir de Genişletmek için tıkla... Anakartım MSI B450m program adı verirsen çok güzel olur
Gökenzi dedi: Anakartının rgb yönetici programını kurman lazım bir de Genişletmek için tıkla... Anakartım MSI B450m program adı verirsen çok güzel olur
Gökenzi Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #5 Taha Şamil Akgöz dedi: Anakartım MSI B450m program adı verirsen çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Google'a yazsan hemen bulabilirdin halbuki. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Sisteminizi ışıklarla şenlendirin! MSI Mystic Light uyumu ürünleri seçerek birbiriyle uyumlu RGB oyun bilgisayarınızı oluşturun. tr.msi.com
Taha Şamil Akgöz dedi: Anakartım MSI B450m program adı verirsen çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Google'a yazsan hemen bulabilirdin halbuki. Mystic Light RGB Gaming PC | MSI Sisteminizi ışıklarla şenlendirin! MSI Mystic Light uyumu ürünleri seçerek birbiriyle uyumlu RGB oyun bilgisayarınızı oluşturun. tr.msi.com