Alıcı AMD Wraith Max

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
İşletim Sistemi
Açıkçası hoşuma giden bir soğutucuydu ve Technopat'ın yeni videosundan sonra da gayet hoşmuş dedim. Açıkçası 250 TL bandında satmak isteyen olursa (Amazon'da 40 Dolar, Türkiye'de çok pahalı) alabilirim. Kullanılmamış önceliğimdir.

Aradığınız soğutucu Wraith Prism olabilir, ikisi birbirine yakın ama yeni videodaki kullanılan soğutucu Wraith Prism. İkisinin farkı Prism modelinin fan kanatları da RGB.

Sahibinden'de 220 liraya 0 satan biri ile konuşmuştum. Hatta 200 teklif etmiştim. Bana güvenli e- ticaret dışından havale ile yaparsanız 200 olur demişti. Şimdide 400 lira yapmış fiyatı. Keşke alsaydım demiyorum çünkü benim işlemcinin stok fanı beklediğimden de iyi çıktı.

Dosya Ekleri

• ss66.PNG
    ss66.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Aradığınız soğutucu Wraith Prism olabilir, ikisi birbirine yakın ama yeni videodaki kullanılan soğutucu Wraith Prism. İkisinin farkı Prism modelinin fan kanatları da RGB.
Aslında ikisi de benzer soğutma profilindeler yani ucuza bulduğumu alabilirim teşekkürler hatırlattığınız için benim aklımdan çıkmıştı farklı oldukları :)
Sahibinden'de 220 liraya 0 satan biri ile konuşmuştum. Hatta 200 teklif etmiştim. Bana güvenli e- ticaret dışından havale ile yaparsanız 200 olur demişti. Şimdide 400 lira yapmış fiyatı. Keşke alsaydım demiyorum çünkü benim işlemcinin stok fanı beklediğimden de iyi çıktı.
İlana baktım da hiç açılmamış buysa kalsın, güzelim termal macun boşa gitti :( 200 TL'ye alınabilir belki.

Son düzenleme:
Wraith prism kullanıyorum, cidden başarılı bir işlemci soğutma, işlemcim R5 1600 12nm. 30-35 derecelerde oyunda, rgb kablosu ile değil de usb kablosu ile çok güzel efektleri var bayağı iyi kendi uygulaması da, bu yüzden wraith prism öneririm.

Satmayı pek düşünmüyordum, elimde wraith stealh soğutucusu var onu kullanırım olmadı. Öğrenciyim harçlığımız çıksın maksadında :) Arkadaşa sistem topladım sıvı soğutmalı, o da para çok ısrar etti, en sonunda işlemci soğutmayı aldım ve öyle elime geçti, 2-3 aylık tüm kabloları eksiksiz duruyor düşünürsen.

Belki dolandırılmaktan kurtuldunuz hocam. Göndermese öyle kalacaktınız.

@Windows 7 eğer bunun dışında önerilere açıksanız arctic 34 duo öneririm. Çok yakışıklı bir soğutucu ve efsane soğutuyor. 210 watt TDP değeri var.

Belki dolandırılmaktan kurtuldunuz hocam. Göndermese öyle kalacaktınız.

@Windows 7 eğer bunun dışında önerilere açıksanız arctic 34 duo öneririm. Çok yakışıklı bir soğutucu ve efsane soğutuyor. 210 watt TDP değeri var.
Adam güvenli e-ticaret ile satıyor. Karttan sipariş veriyorsun sana gönderiyor ürünü. Her şey olması gerektiği gibi ise onaylıyorsun. Ama yinede almadığım iyi oldu. Stok soğutucu sandığımdan da iyi çıktı.

@Yunusemre0101 hocam öyle kullanılmış alıp temizleme, termal macun değiştirme ile uğraşmayı düşünmüyorum teşekkürler. @PCBudur hocam sizdekinin durumu nasıl? Bu arada arkadaşlar sahibinde üzerinde biriyle konuşuyorum sanırım onu alacağım alamazsam 100 TL civarı daha ekleyip ilerleyen aylarda @Hüseyin42 hocamın da dediği gibi Arctic 34 Duo alabilirim veya BeQuiet!'in benzer fiyattaki modellerini. Şu anlık herkese teşekkür ederim :)

@Yunusemre0101 hocam öyle kullanılmış alıp temizleme, termal macun değiştirme ile uğraşmayı düşünmüyorum teşekkürler. @PCBudur hocam sizdekinin durumu nasıl? Bu arada arkadaşlar sahibinde üzerinde biriyle konuşuyorum sanırım onu alacağım alamazsam 100 TL civarı daha ekleyip ilerleyen aylarda @Hüseyin42 hocamın da dediği gibi Arctic 34 Duo alabilirim veya BeQuiet!'in benzer fiyattaki modellerini. Şu anlık herkese teşekkür ederim :)

Hocam 1 aylık 3700x de kullanıyorum. Hiç bir sorunu yok. RGB ve USB kablolarıda duruyor herşeyi tam orjinal içinden çıkan kutusuyla beraber göndereceğim alırsanız. Macun sürüp kullanırsınız. Yoksa macununuz sürmeniz için gönderirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı