AMD Wraith Prism vs Wraith Stealth

Fexyy

Decapat
RAM
16GB 3600MHz
Ekran kartı
RTX3070
Anakart
B550M
İşlemci
R5 5600
Benim yeni toplamış olduğum PC'de stok fan olarak işlemciye Wraith Stealth soğutucu geldi. Eski bilgisayarda Ryzen 7 olduğu için Wraith Prism var. Sizce yan bilgisayardan Wraith Prism'i söküp yeni PC'ye takmak işlemci sıcaklığımı iyi bir derecede düşürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bilemiyorum maalesef. Ama oturmama gibi bir durumda temassızlık yaparsa ısınma yapabilir.

Soğutmayı takabilmek için gerekli ayakları sökebilmenin bir yolunu bulabilirsem :D.

Onu bilemiyorum maalesef. Ama oturmama gibi bir durumda temassızlık yaparsa ısınma yapabilir.

Yeni aldığım bilgisayarın anakart kutusundan yeni braket ve vidalar çıktı. Yan bilgisayarda kalan ayakları hiç ellemeyeceğim bir şey olursa diye. Bilen birisine yaptıracağım.

Orijinal ise evet forumda da onu öneriyorlar.

Bir şey soracağım. Çakma olup olmadığını nereden anlıyacağım?

Son düzenleme:
Soğutmayı takabilmek için gerekli ayakları sökebilmenin bir yolunu bulabilirsem :D.

Yeni aldığım bilgisayarın anakart kutusundan yeni braket ve vidalar çıktı. Yan bilgisayarda kalan ayakları hiç ellemeyeceğim bir şey olursa diye. Bilen birisine yaptıracağım.

Bir şey soracağım. Çakma olup olmadığını nereden anlıyacağım?

Kutulu mu geldi yoksa poşetimsi bir kapta mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı