AMD Wraith Prism 250 TL'ye alınır mı?

Taha Özdemiir

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Organizatör - Koordinatör
Sıfır AMD Wraith Prism RGB soğutucu buldum. 1600 AF'ye soğutucu arıyorduk OC yapmak için. Sizce 250 TL'ye daha iyi bir şeyler var mı?

Bence alınır. O fiyata alabileceğiniz daha iyi bir soğutucu yok bence. 3700 serisinde bile normal kullanımda yetebilen bir soğutucu. 1600 AF'yi overclocklu şekilde rahat rahat soğutur.

Almayın. Biraz daha nakit ayarlayabilirseniz ona göre Max?

Hava soğutma tercih edilecekse kule tipi düşünmelisiniz ve 250 TL'den daha az bir fiyata bu durum karşılanır.

Wraith Prism 250TL'ye değecek bir soğutucu değil. Çok ses çıkartıyor ve 2700X'imi ucu ucuna soğutuyordu.

Buna bakabilirsiniz:

Ekleme: Yukarıda arkadaşın attığı daha mantıklı görünüyor.

İnternette iyi, tarafsız performans ve karşılaştırma testi bulamadım. RGB olup 3700X'lere yeten, az çok ses yapsada 1600 AF'yi oclemeye yetecek bir soğutucu için iyi değil mi sizce 250 TL?

İdarelik alicaksan arkadaşların attiklari işini görür. Yoksa 600 lira dan aşağı kaliteli yok.
İnternette iyi, tarafsız performans ve karşılaştırma testi bulamadım. RGB olup 3700X'lere yeten, az çok ses yapsada 1600 AF'yi oclemeye yetecek bir soğutucu için iyi değil mi sizce 250 TL?
Ben bu ucuz soğutucularla o.c yapmazdım.

İdarelik alicaksan arkadaşların attiklari işini görür. Yoksa 600 liradan aşağı kaliteli yok.

Tam idarelik denemez ama yıllar boyu sürmeyecek denebilir. AM5 sokete geçince baştan aşağıya bir sistem yenilemesi düşünüyoruz, yani 2 yıl ortalama OC için lazım bize (3.9-4.0 GHz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…