utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 20 Haziran 2020 #1 2 Hafta kullandım, sonra soğutucu aldım kaldırdım. Temizdir. Fiyat 200TL. Ankara içi elden teslim ya da farklı illere kargo olur.
2 Hafta kullandım, sonra soğutucu aldım kaldırdım. Temizdir. Fiyat 200TL. Ankara içi elden teslim ya da farklı illere kargo olur.
TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 20 Haziran 2020 #2 Ürünle ilgileniyorum. İletişim için numara veya posta bırakır mısınız?
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 20 Haziran 2020 #3 TechnoNИ dedi: Ürünle ilgileniyorum. İletişim için numara veya posta bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... utkucabir@gmail.com İnstagram: Utkuversus
TechnoNИ dedi: Ürünle ilgileniyorum. İletişim için numara veya posta bırakır mısınız? Genişletmek için tıkla... utkucabir@gmail.com İnstagram: Utkuversus
TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 22 Haziran 2020 #4 utkuversus dedi: utkucabir@gmail.com İnstagram: Utkuversus Genişletmek için tıkla... Hocam hala cevap alamadım. Geri dönüş yapar mısınız? hasan.alp12@hotmail.com
utkuversus dedi: utkucabir@gmail.com İnstagram: Utkuversus Genişletmek için tıkla... Hocam hala cevap alamadım. Geri dönüş yapar mısınız? hasan.alp12@hotmail.com
Spongeboimebob Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #5 Merak ettim de ne aldınız bunun yerine?
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 22 Haziran 2020 #6 TechnoNИ dedi: Hocam hala cevap alamadım. Geri dönüş yapar mısınız? hasan.alp12@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf, mail gelmedi. Ben de siz geri dönüş yapmadınız sanınca sattım hocam ya.
TechnoNИ dedi: Hocam hala cevap alamadım. Geri dönüş yapar mısınız? hasan.alp12@hotmail.com Genişletmek için tıkla... Çok tuhaf, mail gelmedi. Ben de siz geri dönüş yapmadınız sanınca sattım hocam ya.
TechnoNИ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 1.176 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Dünya 22 Haziran 2020 #7 utkuversus dedi: Çok tuhaf, mail gelmedi. Ben de siz geri dönüş yapmadınız sanınca sattım hocam ya. Genişletmek için tıkla... Nasip değilmiş demek ki. Satmak isteyen başkası varsa bu mailden ulaşabilir; hasan.alp12@hotmail.com
utkuversus dedi: Çok tuhaf, mail gelmedi. Ben de siz geri dönüş yapmadınız sanınca sattım hocam ya. Genişletmek için tıkla... Nasip değilmiş demek ki. Satmak isteyen başkası varsa bu mailden ulaşabilir; hasan.alp12@hotmail.com
Mr. Kerem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 1.764 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #8 Sattığınız fiyata göre çok güzel bir ürün. Nisan ayında Get dahil 300 küsür liraya alınca uygun fiyata aldım diye düşünüyordum.
Sattığınız fiyata göre çok güzel bir ürün. Nisan ayında Get dahil 300 küsür liraya alınca uygun fiyata aldım diye düşünüyordum.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 22 Haziran 2020 #9 Mr. Kerem dedi: Sattığınız fiyata göre çok güzel bir ürün. Nisan ayında Get dahil 300 küsür liraya alınca uygun fiyata aldım diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Pazarlık dahil 150'ye gitti onu da belirteyim . Fazla bonkörüm.
Mr. Kerem dedi: Sattığınız fiyata göre çok güzel bir ürün. Nisan ayında Get dahil 300 küsür liraya alınca uygun fiyata aldım diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Pazarlık dahil 150'ye gitti onu da belirteyim . Fazla bonkörüm.
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 23 Haziran 2020 #10 utkuversus dedi: Pazarlık dahil 150'ye gitti onu da belirteyim . Fazla bonkörüm. Genişletmek için tıkla... ben de o fiyata almayı planlıyordum. Kaçırınca üzüldüm ama sağlık olsun.
utkuversus dedi: Pazarlık dahil 150'ye gitti onu da belirteyim . Fazla bonkörüm. Genişletmek için tıkla... ben de o fiyata almayı planlıyordum. Kaçırınca üzüldüm ama sağlık olsun.