tumer3k Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 260 12 Ağustos 2020 #1 Hiçbir yerde yazmıyor. Ürün kaç CFM, kaç DB ve kaç RPM? Bir diğer sorum ise Xigmatek Apache Plus mu iyidir AMD Wraith Stealth mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Hiçbir yerde yazmıyor. Ürün kaç CFM, kaç DB ve kaç RPM? Bir diğer sorum ise Xigmatek Apache Plus mu iyidir AMD Wraith Stealth mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #2 Hocam bence fark eder.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #3 islemciniz nedir? islemciye gore idare eser bir sure. ucuz bisey almaktan kacinin derim. cok performans fark etmiyor
islemciniz nedir? islemciye gore idare eser bir sure. ucuz bisey almaktan kacinin derim. cok performans fark etmiyor
KS KS tumer3k Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 260 12 Ağustos 2020 #4 DashMatters dedi: islemciniz nedir? islemciye gore idare eser bir sure. ucuz bisey almaktan kacinin derim. cok performans fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Yukarda yazdım Ryzen 3 3200G Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi mi daha mı iyi yani xigmatek Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi mi daha mı iyi yani xigmatek Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız etmek istemiyorum ama hangisi daha iyi söyleme imkanınız var mı? @Yener K.
DashMatters dedi: islemciniz nedir? islemciye gore idare eser bir sure. ucuz bisey almaktan kacinin derim. cok performans fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Yukarda yazdım Ryzen 3 3200G Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi mi daha mı iyi yani xigmatek Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi mi daha mı iyi yani xigmatek Yener K. dedi: Hocam bence fark eder. Eki Görüntüle 637523 Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız etmek istemiyorum ama hangisi daha iyi söyleme imkanınız var mı? @Yener K.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #5 3200g icin ihtiyaciniz yok. Zaten 3. Nesil sonuna kadar OC lu geliyor. Stok sogutucu isinizi görecektir
3200g icin ihtiyaciniz yok. Zaten 3. Nesil sonuna kadar OC lu geliyor. Stok sogutucu isinizi görecektir
mokarco Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 tumer3k dedi: Hiçbir yerde yazmıyor. Ürün kaç CFM, kaç DB ve kaç RPM? Bir diğer sorum ise Xigmatek Apache Plus mu iyidir AMD Wraith Stealth mi? Genişletmek için tıkla... aldın mı apache plus usta? aldıysan ısı değerleri fark etti mi? ses yüzünden ben de stok soğutucu yerine apache plus almayı planlıyoum.
tumer3k dedi: Hiçbir yerde yazmıyor. Ürün kaç CFM, kaç DB ve kaç RPM? Bir diğer sorum ise Xigmatek Apache Plus mu iyidir AMD Wraith Stealth mi? Genişletmek için tıkla... aldın mı apache plus usta? aldıysan ısı değerleri fark etti mi? ses yüzünden ben de stok soğutucu yerine apache plus almayı planlıyoum.