AMD X1650 Windows 8.1

Daha fazla  
Ekran kartım ati raedon x1650 eski bir ekran kartı biliyorum. Ben bilgisayarıma 64 bit x64 win 8 kurdum ve 8.1 e güncelledim daha sonra sürücüleri güncellerken ekran kartımın sürücü olmadan opengl desteklemediğini gördüm sürücü indirirken windows 8 desteği olmadığını fark ettim ve windows 7 64 bit sürücüsünü indirim kurdum. Bilgisayara restart attıktan sonra görüntü gelmedi ekran siyahtı ve ekranda sadece fare vardı ve hareket ettirebiliyordum. Bekleyince geçebilir deyip yaklaşık 1 saat bekledim açılmayınca bilgisayarın reset tuşuna bastım bu sefer fare de yoktu sadece siyah ekran vardı ama 1-2 dakika geçince windows açıldı ve gayet normal çalıştı.Ama her açtığımda siyah ekran ve sadece fare oluyor,reset atmadıkça windows açılmıyor. Sizce reset tuşunu bu kadar çok kullanmam bir soruna neden olur mu ? Veya nasıl çözebilirim ? (Ekran kartımın eski olmasının nedeni bilgisayarı sadece internet ödev vs. için kullanıyorum ve oyunlar için PS4 konsolum var. Ekran kartının yenisini almayı düşünmüyorum.

Ekran kartının windows 8 desteği yoksa 7 yükle. Windows 8'e windows 7 sürücüsünü yükledğin için sistem hata vermiş olabilir. Windows 7 yükle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı