AMD X4 620 - MSI 750 Ti Dying Ligth İncelemesi

Merhaba arkadaşlar. Bugün size kendi eski bilgisayarımı biraz canlandırıp onun Dying ligth daki performansını gösteriyorum.
Oyunu 2-3 saat oynadıktan sonra videoyu çektim. Isı testide dahil olsun diye. @MEHMET TATLI İstediğiniz testleri yapamadım ama bu daha işinizi görür sanırım.
Sistemim;
Monitor: 1366x768
Motherboard: Asus M4A78LT-M LE
CPU: AMD X4 620 2.6 GHz (3.1200 MHz O.C)
GPU: MSI 750 Ti 1058 MHz (1302 MHz O.C)
RAM: KINGSTON 8GB CL9 1600 MHz HYPER
SSD: KINGSTON HYPERX FURY 120 GB (500W-500R)
İşlemcim eski bir AMD olduğu için video kalitesi biraz düşük ve fps de 10-15 değer kaybına uğrattı. Buda bilginize. İyi seyirler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Not: Dying ligth daki en kalabalık, alev-patlamalı, çatışmalı bölgelerden birinde çekilmiştir. Normalde FPS bu kadar düşük değildir.)

İşlemcinize overclock yerine çekirdek açma işlemini uygularsanız belki daha fazla performans alabilirsiniz. Athlon x3 bir işlemcide denediğimde phenom x4 b50 diye gördü anakart tabi performansını deneme şansım olmadı. Bir bakın derim işlemciniz destekliyorsa.

O olayı bende duymuştum. Benim anakart da destekliyor. Fakat o piyasadaki bazı işlemcilerde oluyor. Yani biraz şansa. Bende ilk aldığımda denemiştim ama olmadı.
Ve o olayı bir yakınıma anlattığımda bana üretimde onlar sorunlu çekirdekler olduğu için kapatıldığını söylemişti. Tabi bu cart curt karşımıza çıkabilecek bir hatadan tutun en minik kimsenin umursamadığı hataya kadar üretimde incelendiği için kapatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…