07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.072 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. AMD X4 860K işlemciye sahibim ve bu işlemciye overclock yapmak istiyorum. ASUS A55BM-E UEFI BIOS anakartım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya göre yapmayı denedim 4.5GHz'ye kadar yaptım fakat performansı hiç etkilemedi. Elektrikler gidip gelince tekrar eski haline döndü işlemci.
Merhaba arkadaşlar. AMD X4 860K işlemciye sahibim ve bu işlemciye overclock yapmak istiyorum. ASUS A55BM-E UEFI BIOS anakartım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya göre yapmayı denedim 4.5GHz'ye kadar yaptım fakat performansı hiç etkilemedi. Elektrikler gidip gelince tekrar eski haline döndü işlemci.