erhan3162 Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 52 30 Mart 2021 #1 Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950.
Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Almalısın.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 30 Mart 2021 #3 erhan3162 dedi: Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950. Genişletmek için tıkla... Zaten ısınan bir işlemci kule tipi ya da normal bir fan alın.
erhan3162 dedi: Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950. Genişletmek için tıkla... Zaten ısınan bir işlemci kule tipi ya da normal bir fan alın.
ThreeD Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2021 #4 erhan3162 dedi: Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarını soba yerine kullanmak istemiyorsan almalısın.
erhan3162 dedi: Merhaba, fon makinesiyle islemcideki tozlari alirken islemcinin bir fan kanadini kirdim da sizce yeni fan almali miyim? Islemcim AMD X4 950. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarını soba yerine kullanmak istemiyorsan almalısın.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 30 Mart 2021 #5 Almalısınız. Öyle çalıştırmaya kalkarsanız eşitsizlik olur yani aşırı titreşim olarak anakartınıza halay çektirir.
Almalısınız. Öyle çalıştırmaya kalkarsanız eşitsizlik olur yani aşırı titreşim olarak anakartınıza halay çektirir.
erhan3162 Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 52 30 Mart 2021 #6 ThreeD dedi: Eğer bilgisayarını soba yerine kullanmak istemiyorsan almalısın. Genişletmek için tıkla... Peki islemci fani olarak ucuz bir sey onerir misiniz? Zaten kisa vadede degistirmeyi dusunuyordum islemciyi
ThreeD dedi: Eğer bilgisayarını soba yerine kullanmak istemiyorsan almalısın. Genişletmek için tıkla... Peki islemci fani olarak ucuz bir sey onerir misiniz? Zaten kisa vadede degistirmeyi dusunuyordum islemciyi
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 30 Mart 2021 #7 erhan3162 dedi: Peki islemci fani olarak ucuz bir sey onerir misiniz? Zaten kisa vadede degistirmeyi dusunuyordum islemciyi Genişletmek için tıkla... bütçe ?
erhan3162 dedi: Peki islemci fani olarak ucuz bir sey onerir misiniz? Zaten kisa vadede degistirmeyi dusunuyordum islemciyi Genişletmek için tıkla... bütçe ?
erhan3162 Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 52 30 Mart 2021 #8 Kuzeyyyyyys dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Islemci zaten ucuz oldugu için maksimum 40 50 arasi verebilirim fanina
Kuzeyyyyyys dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Islemci zaten ucuz oldugu için maksimum 40 50 arasi verebilirim fanina
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 30 Mart 2021 #9 Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com erhan3162 dedi: Islemci zaten ucuz oldugu için maksimum 40 50 arasi verebilirim fanina Genişletmek için tıkla... 60 liraya alın geçin uğraşmayın bir daha ve kırmayında.
Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com erhan3162 dedi: Islemci zaten ucuz oldugu için maksimum 40 50 arasi verebilirim fanina Genişletmek için tıkla... 60 liraya alın geçin uğraşmayın bir daha ve kırmayında.
erhan3162 Hectopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 52 30 Mart 2021 #10 Kuzeyyyyyys dedi: Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 60 liraya alın geçin uğraşmayın bir daha ve kırmayında. Genişletmek için tıkla... Bu fan herhalde tum islemcilere uygun mesela ileride İşlemcimi degistirirsem kullanabilirim değil mi?
Kuzeyyyyyys dedi: Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /intel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 60 liraya alın geçin uğraşmayın bir daha ve kırmayında. Genişletmek için tıkla... Bu fan herhalde tum islemcilere uygun mesela ileride İşlemcimi degistirirsem kullanabilirim değil mi?