Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 13 Eylül 2020 #11 X570 Tomahawk, ROG F ondan daha iyi olur. B550 olarak söylemiş zaten. Tomahawk daha alt gözükse de ondan daha iyi bir model.
X570 Tomahawk, ROG F ondan daha iyi olur. B550 olarak söylemiş zaten. Tomahawk daha alt gözükse de ondan daha iyi bir model.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #12 Mithat Berhan dedi: X570 Tomahawk, ROG F ondan daha iyi olur. B550 olarak söylemiş zaten. Tomahawk daha alt gözükse de ondan daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yoktu diye hatırlıyordum, şimdi baktım varmış. Alabilir onu, güzel de olur. Ama ben ekosistem'ciyim, anakart markası ne olursa ekran kartı markası da öyle olsun .
Mithat Berhan dedi: X570 Tomahawk, ROG F ondan daha iyi olur. B550 olarak söylemiş zaten. Tomahawk daha alt gözükse de ondan daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de yoktu diye hatırlıyordum, şimdi baktım varmış. Alabilir onu, güzel de olur. Ama ben ekosistem'ciyim, anakart markası ne olursa ekran kartı markası da öyle olsun .
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 13 Eylül 2020 #13 @crazyreign olabilir tabii ki. RGB'yi ve diğer senkronizasyonlarin hepsini anakart yazılımı ile yapmak hoş olsa gerek
@crazyreign olabilir tabii ki. RGB'yi ve diğer senkronizasyonlarin hepsini anakart yazılımı ile yapmak hoş olsa gerek