Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba. AMD kullanıyorum AMD ile kayıt alamıyorum. Ekran kartım uygun ama alamıyorum ayrıca kayıt bölümü de yok. Önceden vardı diye hatırlıyorum en son bir güncelleme yaptım sanırım o yüzden gitti yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba. AMD kullanıyorum AMD ile kayıt alamıyorum. Ekran kartım uygun ama alamıyorum ayrıca kayıt bölümü de yok. Önceden vardı diye hatırlıyorum en son bir güncelleme yaptım sanırım o yüzden gitti yardımcı olabilirseniz sevinirim.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.446 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Güncelleme ile gittiyse eski bir sürüme geri dönün.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 1 Şubat 2023 #3 Ekran kartınız nedir?
Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 k4moncik dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Amd Radeon Vega 3 Graphics wennzy dedi: Güncelleme ile gittiyse eski bir sürüme geri dönün. Genişletmek için tıkla... Peki eski bir sürüme nasıl dönebilirim?
k4moncik dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Amd Radeon Vega 3 Graphics wennzy dedi: Güncelleme ile gittiyse eski bir sürüme geri dönün. Genişletmek için tıkla... Peki eski bir sürüme nasıl dönebilirim?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.446 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Ömer Efe Alp dedi: Amd Radeon Vega 3 Graphics Peki eski bir sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... DDU ile silip sitedeki öbür WHQL sürümünü indirin. 22.5.1 yüksek ihtimalle.
Ömer Efe Alp dedi: Amd Radeon Vega 3 Graphics Peki eski bir sürüme nasıl dönebilirim? Genişletmek için tıkla... DDU ile silip sitedeki öbür WHQL sürümünü indirin. 22.5.1 yüksek ihtimalle.
Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #6 Şimdi de böyle hata verdi hiç giremiyorum. wennzy dedi: DDU ile silip sitedeki öbür WHQL sürümünü indirin. 22.5.1 yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine aynı hatayı aldım ve yine hiç açılmıyor WHQL 22.5.1 sürümünü indirdim. Son düzenleme: 3 Şubat 2023
Şimdi de böyle hata verdi hiç giremiyorum. wennzy dedi: DDU ile silip sitedeki öbür WHQL sürümünü indirin. 22.5.1 yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ama yine aynı hatayı aldım ve yine hiç açılmıyor WHQL 22.5.1 sürümünü indirdim.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.446 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #7 Ömer Efe Alp dedi: Eki Görüntüle 1653681 Şimdi de böyle hata verdi hiç giremiyorum. Genişletmek için tıkla... DDU ile silerken bu ayarı tiklemediyseniz olmaz. Dosya Ekleri images.png 6,5 KB · Görüntüleme: 25
Ömer Efe Alp dedi: Eki Görüntüle 1653681 Şimdi de böyle hata verdi hiç giremiyorum. Genişletmek için tıkla... DDU ile silerken bu ayarı tiklemediyseniz olmaz.
Ö Ömer Efe Alp Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #8 İkisi de tikliydi. Güvenli modda yaptım işlemi doğru yaptığımdan eminim...