AMD Yazılım/Sürücü Yüklenmeme Sorunu

umutcanince

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler 16.6 sürümünün tamamında bu sorunu yasadım (16.6.1 ve 16.6.2 de).
Ekran Alıntısı.PNG

İlk olarak en bastan anlatayım, ben 16.5.3'deydım. Yazılım guncellemesı geldı dıye uyarı geldı, yukledım 16.6.1 olmadı. Aynı hatayı verdı. Bir kez daha denedım bilgisayarı yenıden baslatarak, yıne olmadı. Daha sonra 16.6.2 surumu geldı, bu defa da olmadı. Yıne denedım olmadı. Her ıkısınde de "Aygıt Sürücüsü ve HDMI Ses Sürücüsü" yuklemesı basarısız oldu. Digerleri basarılı.
2.PNG

Ben de AMD suruculerını kaldırıp denedım yıne olmadı. Auto Detect programıyla ındırdım olmadı. Internetten ekran kartı modelını secerek ındırdım, yanı yazılımı dırekt ındırdım olmadı. Kaldırıp eskı surumu kurmayı denedım yıne olmadı. Kurmayı denedıgım surum 16.5.3 bu da olmadı. AMD Cleanup ıle her seyı temızleyıp yenıden 16.5.3'u kurdum kabul etmedı. Kısacası bıldıgım her yolu denedım ama bir turlu bu hatadan kurtulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir mesaj yazamama cezası aldım onun bıtmesını bekledım neyse DDU ılede denedım hatta oradaki her seçenekle tek tek denedim olmadı. Ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı 2 hafta önce Cumartesi günü 6-7 saat (abartısız söylüyorum) uğrastım ama maalesef olmadı. O sırada Windows Update de hata veriyordu onunda düzenleme aracı vardı onuda kullandım ama hiçbir fayda saglamadı yıne Ekran ve Ses sürücüsünü yuklerken hata veriyordu en sonunda WİNDOWS'U SIFIRLAYARAK CÖZDÜM simdi yeni cıkan sürücüleri yükleyebiliyorum ama dikkatimi birşey çekti AMD nin sitesine güncellemeyi indirmek için girdiğimde 16.6.1 yada 16.6.2 yi kaldırmışlar ve bu olaydan sonra beta sürücülere karşı temkinli davranıcağım. Bugün 16.7.3 yukledim sorun yok sanırım WHQL surucuydu.

Konu kilitlensin lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı