Çözüldü AMD yazılımdan alınan kayıt neye yük bindirir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
AMD yazılımı üzerinden alınan kayıt neye yük bindirir?

Çözüm
Yani sizce RDR2'yi high da oynarken aynı anda kayıt alınca RX 580 R3 3100 de kaç FPS düşer tahmini olarak?

Bunu sayı olarak söylemek zor. Ben 5500 XT 8 GB ile RDR2'de 60 FPS alacak ayarlarla oynarken kaydı açtığımda 56-57'lere düşüyordu diyebilirim.
Yani sizce RDR2'yi high da oynarken aynı anda kayıt alınca RX 580 R3 3100 de kaç FPS düşer tahmini olarak?

Bunu sayı olarak söylemek zor. Ben 5500 XT 8 GB ile RDR2'de 60 FPS alacak ayarlarla oynarken kaydı açtığımda 56-57'lere düşüyordu diyebilirim.

Çözüm

Yani bende de 8 GB var kartlar kafa kafaya ohalde bende de 3-4 FPS düşer tamam teşekkür ederim iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…