"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası

OguzEren

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast (4x16) 6000MHz
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1TB Exceria
Ekran kartı
RX 6700
Anakart
ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II
İşlemci
Ryzen 9 7950X
"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası alıyorum son 1 gündür nedenini bir türlü anlayamadım yeni bir şey indirmedim veya herhangi bir şey yapmadım.

Eki Görüntüle 2083229

Aynısını ben yaşadım, DDU ile ekran kartı driverini sildim, tekrar yükledim düzeldi. Şu ekran kartları o kadar güzel ama sırf bu sorunlar yüzünden NVIDIA'ya geçiyorum sıkıldım artık.

Aynısını ben yaşadım, DDU ile ekran kartı driverini sildim, tekrar yükledim düzeldi. Şu ekran kartları o kadar güzel ama sırf bu sorunlar yüzünden NVIDIA'ya geçiyorum sıkıldım artık.
bende denedim fakat sorun hala devam ediyor tam olarak neyden kaynaklı olduğunu anlamadım açıkçası ekran kartından mı işlemciden mi (işlemcinin dahilisi var)

Yukarıdaki hatadan değilse muhtemelen sürücüyü silip geri yüklemeniz işe yarayacaktır.

sorunu çözdüm de arka planda kullandığım wallpaper engine %80 cpu kullanıyor

Hocam sorunu nasıl çözdünüz anlatabilirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…