Ekran kartım RX 580. Rainbow Six: Siege oynarken oyun bir anda donuyor ve birkaç saniye sonra kapanıyor, sonra bu hatayı alıyorum. Diğer oyunlarda aynı hatayla karşılaşmadım.
Ekran kartım RX 580. Rainbow Six: Siege oynarken oyun bir anda donuyor ve birkaç saniye sonra kapanıyor, sonra bu hatayı alıyorum. Diğer oyunlarda aynı hatayla karşılaşmadım.
Benim eski rx560 bazen nadiren veriyordu o hatayı ve şimdi RX6600 aldım şu ana kadar Last of us part1 de Gpu zarar görmesin diye kapattık diye bir hata aldım şu ana kadar gayet iyi gidiyor.
4.5 yıldır kullandığım RX 5700 XT kartım Windows 11 21H2 ile geçirdiğim 1 hafta haricinde hiçbir oyunda çöküp WattMan hatası vermedi. İlk kez 24.5.1 sürücüsünde oyun oynanmaz hale geldi. Sanıyorum 2024'de çıkan sürücülerde eski kartlar için pek fazla bir test yapmadan piyasaya sürdüler. Kartın eskiyse bir noktadan sonra sürücü güncellememeni tavsiye ederim. Ben 23.11.1'e döndüm ve önceden olduğu gibi tıkır tıkır çalışıyor.
Ayarları bu şekilde yapıp deneyin benim gibi. Bu olmazsa uygulama ayarlarını kullan deyin ve diğer seçenekleri devre dışı bırak deyiniz.Eki Görüntüle 2223569
Adw Cleaner,CCleaner. Bunları indir temizle bilgisayarı.
Sonra DDU ile ekran kartının temizliğini yap.
Sonra altta fotoğraflara bakarak ayarlarını yap.