lordbey Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #11 Bende de aynı problem vardı maksimum frekansı -6 ya çekince düzeldi.
D Dr. Rightnow Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #12 peraaa dedi: hocam nasıl çözdünüz, iki gündür uğraşmaktayım kafayı yeme derecesine geldim artık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara format attım. Sonra bunları yaptım. Eskisi kadar iyi olmasa da daha az alıyorum bu hatayı. 786314 dedi: Adw Cleaner,CCleaner. Bunları indir temizle bilgisayarı. Sonra DDU ile ekran kartının temizliğini yap. Sonra altta fotoğraflara bakarak ayarlarını yap. Genişletmek için tıkla...
peraaa dedi: hocam nasıl çözdünüz, iki gündür uğraşmaktayım kafayı yeme derecesine geldim artık. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara format attım. Sonra bunları yaptım. Eskisi kadar iyi olmasa da daha az alıyorum bu hatayı. 786314 dedi: Adw Cleaner,CCleaner. Bunları indir temizle bilgisayarı. Sonra DDU ile ekran kartının temizliğini yap. Sonra altta fotoğraflara bakarak ayarlarını yap. Genişletmek için tıkla...
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #13 Dr. Rightnow dedi: Bilgisayara format attım. Sonra bunları yaptım. Eskisi kadar iyi olmasa da daha az alıyorum bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Suan nasil?
Dr. Rightnow dedi: Bilgisayara format attım. Sonra bunları yaptım. Eskisi kadar iyi olmasa da daha az alıyorum bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Suan nasil?
D Dr. Rightnow Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 Onimusha dedi: Suan nasil? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı değiştirdim. Sorun da beraberinde gitti.
Onimusha dedi: Suan nasil? Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı değiştirdim. Sorun da beraberinde gitti.