"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti." hatası

SayDeath

Kilopat
Merhaba, sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum böyle bir hata attı sebebi nedir? AMD uygulaması güncel değildi güncelledim tekrar aynı hatayı alıyorum. En son kasa, PSU ve sıvı soğutucu aldım sistemime yazılı olanlar yeni aldıklarım ondan kaynaklı olabilir mi?

Sistem: Anakart: B650M-B.
CPU: R9 7900X.
GPU: 4070s 12 GB.
SSD: Kioxia M.2 2TB.
Kasa: NZXT H7 Flow 2024.
Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360.
PSU: Rajintek Ampere 1000W.
İşletim sistemi: Windows 10.

Klasik AMD problemlerimiz bunlar. DDU ile silip yeniden yükleyin. 3-5 gün hata bildirimi gelmezse şanslısınız. Ben herhalde her 2-3 haftada bir DDU ile driver silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum bu hatalardan dolayı. 7950x3D, 7900XT kullanıyorum sistemimde ama hatalar %99 Radeon yazılmından kaynaklı oluyor. Radeon yüklü değilse RyzenMaster gibi şeyleri silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Merhaba, sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum böyle bir hata attı sebebi nedir? AMD uygulaması güncel değildi güncelledim tekrar aynı hatayı alıyorum. En son kasa, PSU ve sıvı soğutucu aldım sistemime yazılı olanlar yeni aldıklarım ondan kaynaklı olabilir mi?

Sistem: Anakart: B650M-B.
CPU: R9 7900X.
GPU: 4070s 12 GB.
SSD: Kioxia M.2 2TB.
Kasa: NZXT H7 Flow 2024.
Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360.
PSU: Rajintek Ampere 1000W.
İşletim sistemi: Windows 10.

Sizin sistemde 4070s var zaten hocam. 7900X in dahili grafik birimini BIOS üzerinden devre dışı bırakın ve DDU ile AMD grafik sürücünü silin. Güncel NVIDIA sürücünü kurun devam edin.

Klasik AMD problemlerimiz bunlar. DDU ile silip yeniden yükleyin. 3-5 gün hata bildirimi gelmezse şanslısınız. Ben herhalde her 2-3 haftada bir DDU ile driver silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum bu hatalardan dolayı. 7950x3D, 7900XT kullanıyorum sistemimde ama hatalar %99 Radeon yazılmından kaynaklı oluyor. Radeon yüklü değilse ryzenmaster gibi şeyleri silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Ryzenmaster yüklü Radeon ne bilmiyorum AMD işlemci şeyi yüklü.

Sizin sistemde 4070s var zaten hocam. 7900X in dahili grafik birimini BIOS üzerinden devre dışı bırakın ve DDU ile AMD grafik sürücünü silin. Güncel NVIDIA sürücünü kurun devam edin.

Onu nasıl yapacağım detaylı anlatır mısınız rica etsem bilgim yok nasıl yapacağım hakkında.

hocam anlatım ?

Hocam bunu kapatınca benim anakarta bağladığım 2.ekranım gitti acaba o yüzden de hata alıyor olabilir miydim?

Son düzenleme:
Ryzenmaster yüklü Radeon ne bilmiyorum AMD işlemci şeyi yüklü.

Onu nasıl yapacağım detaylı anlatır mısınız rica etsem bilgim yok nasıl yapacağım hakkında.

Hocam anlatım?

Hocam bunu kapatınca benim anakarta bağladığım 2.ekranım gitti acaba o yüzden de hata alıyor olabilir miydim?

Anakarta bağlama hocam. 2 ekranı da ekran kartına bağla.
DDU ile sürücü silme ile alakalı rehberler mevcut. DDU ile sürücü silme diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı