"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası

Stucknela

Kilopat
"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti." hatası alıyorum bunun çözümü olarak hangi sürücüyü yüklemem lazım stabil bir sürücü var mı? Hatayı sadece BF 2042 de alıyorum ki zaten sorunlu oyun fakat düzeltmeyi denemek istiyorum. Hata bazen yarım saat bazen 10 dk bazen de 1 saat sonra geliyor.
  • i3 10100F.
  • MSI B560M-A Pro.
  • Sapphire Pulse RX 5600 XT.
güncel 25.8.1 yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF 2042 ciddi anlamda bozuk oyun. NVIDIA kullanan arkadaşımda da sürücüsü çöküyor. :D

Normalde 25.8.1 sürümünde sorun giderilmişti AMD tarafında ama demek ki değişiyormuş. 25.3.1 sürümünü deneyin BF 2042 için.

BF 2042 ciddi anlamda bozuk oyun. NVIDIA kullanan arkadaşımda da sürücüsü çöküyor. :D

Normalde 25.8.1 sürümünde sorun giderilmişti AMD tarafında ama demek ki değişiyormuş. 25.3.1 sürümünü deneyin BF 2042 için.

Aşırı kafasına göre yani bilemiyorum sürücüden mi sorun. Az önce varsayılan moduna aldım adrenalini performans modundan. 1 saati geçkin süre oynadım sanırım bir problem yoktu. Ne nazlı oyun 40 tane hata düzelttim bana mısın demiyor :D

@Stucknela, oyun özünde güzel ama hataları çok can sıkıcı. Sadece BF 2042'de denk geliyorsa sorun belli. Ben de aynı şekilde sürekli çökme, araba ve silah gibi şeylerin yüklenmemesi gibi çok sorunla karşılaşıyorum ama BF 6 gelene kadar oynuyoruz. Eğer yine aynı sorunla karşılaştırsanız dediğim gibi 25.3.1 sürümünü deneyin. 25.8.1 bende şu an oyun için sorunsuz çalışıyor. Bu sürümden öncesinde de 25.3.1 düzgün çalışıyordu.

@Stucknela, oyun özünde güzel ama hataları çok can sıkıcı. Sadece BF 2042'de denk geliyorsa sorun belli. Ben de aynı şekilde sürekli çökme, araba ve silah gibi şeylerin yüklenmemesi gibi çok sorunla karşılaşıyorum ama BF 6 gelene kadar oynuyoruz. Eğer yine aynı sorunla karşılaştırsanız dediğim gibi 25.3.1 sürümünü deneyin. 25.8.1 bende şu an oyun için sorunsuz çalışıyor. Bu sürümden öncesinde de 25.3.1 düzgün çalışıyordu.

Eyvallah dostum yükledim 25.3.1'i hata verirse yüklerim ama standart modda hatasız devam ederse böyle kalır bakalım zaman gösterecek. Ayrıca BF 6 da pahalı be ne yapacağız bilmiyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı