AMD, Yeni B2 Revizyon Ryzen İşlemcileri Hazırlıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

AMD, 14nm Ryzen işlemcilerin yeni B2 revizyonlu sürümlerini yakında piyasaya sürebilir. AMD, AM4 soketli anakartlar için tasarladığı Ryzen işlemcilerinde yeni bir aşamaya geçiyor. Bu aşamayla birlikte işlemcide var olan ve AGESA güncellemesi ile çözülemeyen donanımsal hatalar gideriliyor. Çekirdeklerden daha ziyade işlemci içerisindeki dahili kuzey köprüsünde yapılan değişiklikler, iyileştirilmiş bellek ve PCI Express veriyolu kontrolcüleri anlamına […]

AMD, Yeni B2 Revizyon Ryzen İşlemcileri Hazırlıyor Technopat

Daha fazlası...

Bende Ryzen 1600 almayı düşünüyordum, bu haberden sonra beklememi mi tavsiye edersiniz? Yoksa bizim açımızdan çok fazla bir farkı olmaz mı?

AMD, 14nm Ryzen işlemcilerin yeni B2 revizyonlu sürümlerini yakında piyasaya sürebilir. AMD, AM4 soketli anakartlar için tasarladığı Ryzen işlemcilerinde yeni bir aşamaya geçiyor. Bu aşamayla birlikte işlemcide var olan ve AGESA güncellemesi ile çözülemeyen donanımsal hatalar gideriliyor. Çekirdeklerden daha ziyade işlemci içerisindeki dahili kuzey köprüsünde yapılan değişiklikler, iyileştirilmiş bellek ve PCI Express veriyolu kontrolcüleri anlamına […]

AMD, Yeni B2 Revizyon Ryzen İşlemcileri Hazırlıyor Technopat

Daha fazlası...

Selam abi, R7 1800x siparişi verdim. İptal ettirmeli miyim ?

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. İade için 1 hafta sürem var.

O kadar para verdik, içime şüphe düştü şimdi.

Teşekkürler.

Selam abi, R7 1800x siparişi verdim. İptal ettirmeli miyim ?

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. İade için 1 hafta sürem var.

O kadar para verdik, içime şüphe düştü şimdi.

Teşekkürler.

Sanırım revizyon muhabbeti söylentiymiş.

Aynı şeyi araştıranlar için burada belirteyim dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı