P punivite Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #1 Yakın zamanda sistem toplayacağım. Yeni AMD işlemcileri bekliyorum sizce beklemeye değer mi fiyat performans nasıl olur bilgisi olan bilgi verebilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2017
Yakın zamanda sistem toplayacağım. Yeni AMD işlemcileri bekliyorum sizce beklemeye değer mi fiyat performans nasıl olur bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #2 Giriş-orta seviye işlemcilerini görebilmiş değiliz. punivite dedi: AMD'nin yeni nesil işlemcileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel indirime gitti. Intel, İşlemcilerde Fiyat İndirimine Gitti Yeterli bir açıklama bence.
Giriş-orta seviye işlemcilerini görebilmiş değiliz. punivite dedi: AMD'nin yeni nesil işlemcileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel indirime gitti. Intel, İşlemcilerde Fiyat İndirimine Gitti Yeterli bir açıklama bence.
E Eden Dust Ziyaretçi 25 Şubat 2017 #3 GTA 5 açtığı sürece hepsinin güzel ve F/P işlemciler olduğunu düşünüyorum
RolandGarros Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 1.147 Yer Darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #4 Silinen üye dedi: GTA 5 açtığı sürece hepsinin güzel ve F/P işlemciler olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bi an elim rapora gidiyordu. Diyelim ki GTA 5'i açtı, oyuna girebilicek mi, oda bir soru.
Silinen üye dedi: GTA 5 açtığı sürece hepsinin güzel ve F/P işlemciler olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bi an elim rapora gidiyordu. Diyelim ki GTA 5'i açtı, oyuna girebilicek mi, oda bir soru.
E Eden Dust Ziyaretçi 25 Şubat 2017 #5 RolandGarros dedi: Bi an elim rapora gidiyordu. Diyelim ki GTA 5'i açtı, oyuna girebilicek mi, oda bir soru. Genişletmek için tıkla... Pardon eklemeyi unutmuşum, donma ve kasma olmadığı sürecede geçerli.
RolandGarros dedi: Bi an elim rapora gidiyordu. Diyelim ki GTA 5'i açtı, oyuna girebilicek mi, oda bir soru. Genişletmek için tıkla... Pardon eklemeyi unutmuşum, donma ve kasma olmadığı sürecede geçerli.