Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2013 #1 AMD HD 6850 kart sahibiyim yüklü olan en son sürücü 13.4 (Nisan ayı). Neden yeni sürücü çıkartmıyor AMD ? Eskiden en fazla 45 günde bir çıkartırdı sorun mu var ? [Beta sürücüler var. Kararlı sürümden bahsediyorum.]
AMD HD 6850 kart sahibiyim yüklü olan en son sürücü 13.4 (Nisan ayı). Neden yeni sürücü çıkartmıyor AMD ? Eskiden en fazla 45 günde bir çıkartırdı sorun mu var ? [Beta sürücüler var. Kararlı sürümden bahsediyorum.]
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2013 #2 Belli olmaz ne zaman çıkaracakları, hem yeni kartlar geliyor onlar çıkınca bence yeni sürücüler gelir.
Belli olmaz ne zaman çıkaracakları, hem yeni kartlar geliyor onlar çıkınca bence yeni sürücüler gelir.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 4 Temmuz 2013 #3 Beta sürücüsünü neden kurmuyorsun abi?
Mustafa@PC Hectopat Katılım 8 Ağustos 2012 Mesajlar 480 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2013 #4 Ya aslında eskiden kuruyordum beta sürücüleri fakat bir kere ağzım yandı sürücü yüklenmedi kaldırılmadı vs vs 2 saat uğraştım. Esasında yüklenebilir...
Ya aslında eskiden kuruyordum beta sürücüleri fakat bir kere ağzım yandı sürücü yüklenmedi kaldırılmadı vs vs 2 saat uğraştım. Esasında yüklenebilir...
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 4 Temmuz 2013 #5 Vallahi ben hemen hemen sürekli beta sürücü kullandım. Sorun yaşamadım da, ondan sordum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Temmuz 2013 #6 AMD artık her ay sürücü çıkarmayacağını belirtmişti en son.