AMD yine NVIDIA'yı Takip Edecek

Dostum zaten saf güç olarak 5600 XT > 2060. Rakip olamamalarının sebebi ışın izleme. Işın izlemeyi çıkarsan zaten 5600 XT daha güçlü çıkıyor. Parayı verecek adam sorunlarla uğraşmamak ister demiyorum bak, RTX ister diyorum. Sorunlarını bile bile RX 580 aldım ben mesela, 1650 Super'e yaklaşıyor neredeyse. 850 liraya 1650S bulsam onu alırdım ama yok. Olay bundan ibaret.

Mesela ben 3000 lira bütçeyle GPU alacak olsam 2060 almazdım, RTX henüz o kadar stabil değil. DLSS olmasaydı 2080 Super almadan 2K RTX açık 60 FPS alamayacaktık bile. 2060 Minecraft'ta bile yeterince akıcı bir RTX deneyimi sunamıyor. DLSS ile ucundan da olsa RTX kullanmak isteyen alıyor sadece.

AMD Sapphire'den kurtulsa ve RTX getirse sıfır kartlarda da AMD tercih ederdim. 10 dakika uğraşıp UV yapmamak için 1000 lira verecek değilim.

@SideWinder , AMD üretiyor veya başka bir firmaya ürettiriyor... Demek istediğim AMD'nin sadece GPU'dan sorumlu olduğu. Kartın tasarımı, kullanılacak bileşenler, VRM vs. hepsinden Sapphire, ASUS gibi firmalar sorumlu
O zaman bu kadar çok sorun yaşanmasının sebebi nedir? Sorun sadece yazılımsal değil donanımsal olarak da mevcut bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…