AMD yine NVIDIA'yı Takip Edecek

Yakın zamanda rx 5700 xt almayı düşünüyordum sürücü sorunlarını çok okudum karttan biraz soğumuştum bu alta yazılan yorumları görünce vazgeçme aşamasına geldim sanırım rtx 2070s alacağım

20.8.2 sorunlu bir sürücü müydü? Eyvah, yandım sanırım.

Sürücüler nedeniyle çıldırıp 470'i ölü fiyatına satmıştım.

@317678 Satayım sana Vega'yı?

9100F ile çok darboğaz yapmayacak olsa hemen alırdım ama saflık yapıp 580 aldım. Stok halde pek darboğaz yapacağını sanmıyorum ama OC ile bayağı yapacaktır. Haberim yoktu sattığından. Vega 56 araştırdım bayağı bir ama 2500'den aşağıya bulamadım. Vazgeçtip 580 aldığıma üzüldüm senin konuyu görünce. Forumdaki fiyatlar gerçekçi değil hiç, benim laptop için 500 dediler ama ben 1600'e sattım. 400 daha ekleyip Vega alabilecektim

MSI falan diyip 2000'e satarsın gibi düşünüyorum.

580'i elden çıkarasım geldi şu an

AMD'nin son sürücüsünde PES 2020 açılmadığını herkes bilir ama Devil May Cry 5'te eski ve yeni birçok Nvidia sürücüsünün parlaklık sorunu yaşattığını hiç kimse bilmez, bilmek istemez. Çok büyük bir önyargı söz konusu burada, insanlar AMD'nin sorunlarına o kadar yoğunlaşmış ki Nvidia'nın sorunu var mı hiç araştırmıyor bile.

Nvidia sürücüsünün dandikliği ve Nvidia'nın umursamazlığı yüzünden oynamak isteyip de oynayamadığım Devil May Cry 5'i RX5500 XT ile sorunsuz oynuyorum şu anda. Nvidia'yı mı gömmeliyim şimdi?

Bahsettiğim sorun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD'mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…