AMD Yönetimi 7nm İşlemcilerin Varlığını Resmen Onayladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

AMD CEO’su Lisa Su tarafından yapılan açıklamalar, 7nm işlemcilerin tasarımının bitmek üzere olduğunu ortaya çıkardı. AMD halen ZEN mimarisi üzerine kurulan Ryzen işlemci ailesini adım adım piyasaya çıkarmakla meşgul. Ayrıca yakında Vega mimarili Vega RX ekran kartlarının da tanıtımı gerçekleşecek. Ancak şirketin mühendislerinin boş durmadığını da bizzat CEO Lisa Su tarafından yapılan açıklamalardan öğreniyoruz. AMD […]

AMD Yönetimi 7nm İşlemcilerin Varlığını Resmen Onayladı Technopat

Daha fazlası...

Bi soru sormak istiyorum.Bu forumda yeniyim r7 240 2gb ekran kartım var sizce intel pentium g4400 mı alıyım yoksa intel g4560 mı.Birde PSU 300w sizce arttırmalımıyım ? Lütfen yanıt verin

@oflee1 İki işlemci de o kart için yeterli. İleriye dönük olması açısından daha güçlü ve daha güncel olan G4560 tercih et. Ekran kartını da yükseltsen iyi olur. Sorduğun soruda bu konu altında sorulacak bir soru değil. Soruları PC bölümüne yeni konu açarak sorman gerekiyor.

@oflee1 İki işlemci de o kart için yeterli. İleriye dönük olması açısından daha güçlü ve daha güncel olan G4560 tercih et. Ekran kartını da yükseltsen iyi olur. Sorduğun soruda bu konu altında sorulacak bir soru değil. Soruları PC bölümüne yeni konu açarak sorman gerekiyor.
Tamam kardeşim sağ ol. Bir de 300w PSU yeterli midir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı