AMD yonga indirirsek bilgisayara bir şey olur mu?

OmerYesilk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba işlemcimi daha iyi çalıştırmak için araştırma yaptım ve AMD yonga yükledim bilgisayara zarar vermesinden çok korkuyorum yüklesem kötü bir şey olur mu bunları da indirmemi istiyor. İşlemcim AMD Ryzen 5 3600 6-Core procesor.

Şahsen yükledim ve bir şey olmadı. Elektrik gitmeside abartı bir durum hocam, 5 dakika sürüyor sürmüyor.

Anladım, tamam, yüklüyorum hepsini.

Zaten hemen kurulur o kadar da büyük dosyalar olduğunu sanmıyorum, ayrıca bu BIOS değil korkmanıza gerek yok.

Anladım, çok sağ olun gerçekten.

Yükledim, PC'yi yeniden başlattım. Sonnra gene aynı uygulamayı açtım, bu hatayı verdi, bir sorun yoktur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chipset be yonga aynı şeyler, cihazınızın islemcisine ait.

İşlemcinin diğer ismi gibi düşünebilirsiniz.

Bu anakartın chipsetinin sürücüsü. İşlemciden farklı ama işlemciyi de ilgilendiriyor tabii.

Bu uygulama değil setup wizard hata vermesinin pek bir önemi yok.

Ekran kartım AMD değil, NVIDIA 2060 Super kullanıyorum.

Ama AMD Software'den o seyleri yükleyince sağ alttan bu donanımı kullanabilmeniz için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir diye bir bildirim geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Chipset sürücüsünün açılır bir arayüzü yok, dolayısıyla çalıştırarak kontrol edemezsin. Kurulum tamamlandı dediyse kurulmuştur. Görünürde sıkıntılı bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…