Sametowskii Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 AMD yonga seti güncellemesine gerek var mı? Vatan'da sorduğumda işlemciye güncelleme gelmez dendi ve nasıl yapacağım? İşlemcim 3500X.
AMD yonga seti güncellemesine gerek var mı? Vatan'da sorduğumda işlemciye güncelleme gelmez dendi ve nasıl yapacağım? İşlemcim 3500X.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Şubat 2021 #2 İşlemci sürücüsü sizin güncelleyebileceğiniz bir şey değil, evet. Fakat yonga setini güncelleyebilirsiniz. Bu videodaki adımları takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
İşlemci sürücüsü sizin güncelleyebileceğiniz bir şey değil, evet. Fakat yonga setini güncelleyebilirsiniz. Bu videodaki adımları takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Sametowskii Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Bora Dere dedi: İşlemci sürücüsü sizin güncelleyebileceğiniz bir şey değil, evet. Fakat yonga setini güncelleyebilirsiniz. Bu videodaki adımları takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şey acaba performansa çok etki eder mi, yapmaya korktum da biraz. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: İşlemci sürücüsü sizin güncelleyebileceğiniz bir şey değil, evet. Fakat yonga setini güncelleyebilirsiniz. Bu videodaki adımları takip edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şey acaba performansa çok etki eder mi, yapmaya korktum da biraz.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Şubat 2021 #4 Performansa etkisi olmayabilir fakat korkulacak bir şey değil. Güncellemesi en kolay sürücülerden birisi, videoda da adım adım detaylıca anlatılmış. Artı 0 Eksi
Performansa etkisi olmayabilir fakat korkulacak bir şey değil. Güncellemesi en kolay sürücülerden birisi, videoda da adım adım detaylıca anlatılmış.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 2 Şubat 2021 #5 Bazı yerlerde artık chipset güncellemeye gerek olmadığını söylüyorlardı. Ben şahsen format sonrası sadece ekran kartı sürücüsünü indirip kuruyorum. Artı 0 Eksi
Bazı yerlerde artık chipset güncellemeye gerek olmadığını söylüyorlardı. Ben şahsen format sonrası sadece ekran kartı sürücüsünü indirip kuruyorum.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 2 Şubat 2021 #6 Sindel dedi: Bazı yerlerde artık chipset güncellemeye gerek olmadığını söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1809 sürümünden sonrası için deniyordu o sanırım. Pek de gerekli olmayabiliyor yani, dediğiniz gibi. Güncellenecekse de yöntem budur. Artı 0 Eksi
Sindel dedi: Bazı yerlerde artık chipset güncellemeye gerek olmadığını söylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 1809 sürümünden sonrası için deniyordu o sanırım. Pek de gerekli olmayabiliyor yani, dediğiniz gibi. Güncellenecekse de yöntem budur.